Πετσέτα Κουζίνας Βαμβακερή 50x70cm Λευκό – Μπλε Candy Stripe Blueprint Laura Ashley LA178127

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA178127
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η πετσέτα κουζίνας "Candy Stripe Blueprint" από τη Laura Ashley είναι η ιδανική προσθήκη στη διακόσμηση της κουζίνας σας. Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, προσφέρει τόσο λειτουργικότητα όσο και στυλ. Με διαστάσεις 50x70 εκατοστά, παρέχει επαρκή κάλυψη για διάφορες κουζινικές εργασίες.

Το μπλε και λευκό σχέδιο με ρίγες προσθέτει μια πινελιά κομψότητας στην κουζίνα σας, ταιριάζοντας τέλεια με άλλα αντικείμενα από τη σειρά Blueprint collectables. Είτε στεγνώνετε πιάτα είτε απλά προσθέτετε διακοσμητικές πινελιές στην κουζίνα σας, αυτή η πετσέτα κουζίνας είναι μια ευέλικτη και πρακτική επιλογή.

Επιπλέον, είναι πλενόμενη στο πλυντήριο στους 40 βαθμούς, εξασφαλίζοντας εύκολη συντήρηση και μακροχρόνια χρήση. Συνδυάστε τη με αντίστοιχες πετσέτες κουζίνας, γάντια φούρνου και μαντηλάκια για να ολοκληρώσετε τη μεταμόρφωση της κουζίνας σας με ένα συνεκτικό και κομψό στυλ που εμπνέεται από τα ανυπέρβλητα σχέδια της Laura Ashley από τη δεκαετία του 1950.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Υλικό Βαμβάκι
Ύψος(cm) 0,1
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Πλάτος(cm) 50
Μήκος(cm) 70
product bottom banner