Παγούρι Παιδικό Πλαστικό 450ml Dark Blue εstia Home Art 01-10874

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-10874
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το παιδικό πλαστικό παγούρι σε πορτοκαλί χρώμα της σειράς Estia Home Art (κωδικός 01-10874) είναι ένα χαρούμενο και πρακτικό αξεσουάρ για τα πιο μικρά μέλη της οικογένειας. Με χωρητικότητα 450ml, αυτό το παγούρι προσφέρει ευκολία και ασφάλεια κατά τη χρήση του.

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, το παγούρι είναι ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό από τα παιδιά. Με χρώμα πορτοκαλί, προσδίδει μια φωτεινή και χαρούμενη παρουσία. Επιπλέον, το καπάκι διαθέτει μηχανισμό ανοίγματος που διευκολύνει τη χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει αξιόπιστη προστασία από διαρροές.

Με το παιδικό πλαστικό παγούρι πορτοκαλί της Estia Home Art, τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους ροφήματα με στυλ και άνεση, είτε βρίσκονται στο σχολείο είτε κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών τους.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές BPA Free, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Ύψος(cm) 19,7
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Πορτοκαλί
Χωρητικότητα (ml) 450
Διάμετρος(cm) 11,6
product bottom banner