Ξύστρα Για Σχάρες/Ταψιά Ανοξείδωτη Κόκκινη 10x31,5cm 855201 Hendi 30.40185

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.40185
12.29

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ξύστρα για Σχάρες/Ταψιά Ανοξείδωτη Κόκκινη 10x31,5cm Hendi 855201

Αναβαθμίστε τη διαδικασία καθαρισμού με την ανοξείδωτη ξύστρα σχάρας από την Hendi, τον κορυφαίο προμηθευτή επαγγελματικού εξοπλισμού. Με διαστάσεις 10x31,5 cm, η ξύστρα αυτή προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή στη χρήση, ιδανική για τις απαιτητικές συνθήκες επαγγελματικών κουζινών. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, εξασφαλίζει αποτελεσματικό καθαρισμό σχαρών και ταψιών, ενώ το κόκκινο χρώμα της προσθέτει μοντέρνα εμφάνιση και ευκολία αναγνώρισης. Η ανθεκτική κατασκευή της καλύπτει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία στον τομέα της εστίασης, κάνοντας τον καθαρισμό γρήγορο και αποτελεσματικό. Βρείτε την Hendi και άλλα κορυφαία επαγγελματικά εργαλεία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κωδικός προϊόντος: 855201.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Κόκκινο
Πλάτος(cm) 31,5
Μήκος(cm) 10
product bottom banner