Ξυλάκια - Chopsticks Bamboo 23cm Ντυμένα Με Χαρτί (πακέτο 100 ζεύγη) GTSA 19-741

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 19-741
5.39

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας με τα Ξυλάκια - Chopsticks Bamboo 23cm από την GTSA. Κάθε ζευγάρι chopsticks είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας bamboo, προσφέροντας ανθεκτικότητα και φυσική αντίσταση στη θερμότητα και την υγρασία.

Με μήκος 23cm, αυτά τα chopsticks είναι ιδανικά για το σερβίρισμα και τον καταναλωτή τρόπο φαγητού σας. Η συσκευασία περιλαμβάνει 100 ζεύγη, καθιστώντας τα ιδανικά για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, sushi bar, και άλλα καταστήματα εστίασης.

Καθώς είναι κατασκευασμένα από φυσικό bamboo, αυτά τα chopsticks είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πιστοποιημένα για τρόφιμα, εξασφαλίζοντας ασφαλές και υγιεινό σερβίρισμα. Απογειώστε τη γεύση των ασιατικών φαγητών σας με τα Ξυλάκια - Chopsticks Bamboo 23cm της GTSA.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Bamboo
Χρώμα Μπεζ
Μήκος(cm) 23
product bottom banner