Μπρίκι Αλουμινίου Espresso 50ml 1cup Misty Nava 10-174-020

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-174-020
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπρίκι espresso "Misty" 50ml - Αυθεντικός Ιταλικός Καφές στο Σπίτι
Ετοιμάστε γευστικό και παραδοσιακό Ιταλικό καφέ espresso στο άνετο του σπιτιού σας με το μπρίκι espresso "Misty" της NAVA. Ιδανικό για όσους αναζητούν την απόλαυση του espresso, του mocha ή του latte οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η στιβαρή κατασκευή του από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε χρήση, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός του χερουλιού εξασφαλίζει άνετο και σταθερό πιάσιμο. Αποκτήστε το δικό σας "Misty" σε κόκκινο, γκρι ή μαύρο χρώμα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον κλασικό του σχεδιασμό. Ιδανικό και για δώρο σε λάτρεις του καφέ!

Ακολουθήστε τις απλές οδηγίες χρήσης για να απολαύσετε τον καφέ σας με το μπρίκι espresso "Misty". Τοποθετήστε τον αλεσμένο καφέ στο φίλτρο χωρίς να πιέσετε και γεμίστε τη βάση με νερό. Αφού το βιδώσετε και το τοποθετήσετε σε μια αναμμένη εστία, μέσα σε λίγα λεπτά θα απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ. Μην ξεχνάτε να πλύνετε και να στεγνώσετε καλά το μπρίκι μετά από κάθε χρήση, ακολουθώντας τις οδηγίες καθαρισμού για διατήρηση της απόλυτης υγιεινής και απόδοσης. Απολαύστε τον καφέ σας με την αυθεντικότητα και τη γεύση του Ιταλικού espresso κάθε φορά!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Misty By Nava
Υλικό Αλουμίνιο
Ύψος(cm) 12,5
Χρώμα Μπεζ
Χωρητικότητα (ml) 50
Πάχος (mm) 2
Διάμετρος(cm) 6
Πλάτος(cm) 7
Eστίες Αερίου, Αλογόνου, Ηλεκτρικές, Κεραμικές
Μήκος(cm) 12
product bottom banner