Μπουκάλι Θερμός Παιδικός Ανοξείδωτος 350ml Bear Green εstia Home Art 01-10973

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-10973
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το παιδικό ανοξείδωτο θερμός μπουκάλι Bear Green της σειράς Estia Home Art (κωδικός 01-10973) αποτελεί έναν γλυκό και λειτουργικό σύντροφο για τους μικρούς εξερευνητές. Με χωρητικότητα 350ml, αυτό το παιδικό μπουκάλι συνδυάζει τον εκπληκτικό σχεδιασμό με την πρακτικότητα.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, το μπουκάλι διατηρεί τη θερμοκρασία του υγρού για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Ο εργονομικός σχεδιασμός του καπακιού καθιστά εύκολο το άνοιγμα και το κλείσιμο, ενώ παράλληλα προσφέρει ασφαλή σφράγιση για να αποτρέπει διαρροές.

Το σχέδιο Bear Green προσδίδει στο μπουκάλι μια διασκεδαστική και φιλική εμφάνιση, ενώ η παρουσία της Estia Home Art εγγυάται την ποιότητα και την αντοχή. Με το παιδικό ανοξείδωτο θερμός μπουκάλι Bear Green, οι μικροί σας θα έχουν πάντα μαζί τους το αγαπημένο τους ρόφημα, διατηρώντας την δροσερή ή ζεστή θερμοκρασία του.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 21,7
Χωρητικότητα (ml) 350
Χρώμα Πράσινο
Διάμετρος(cm) 8,5
product bottom banner