Μπουκάλι Γυάλινο 360ml Φ6xH17,8cm Με Μεταλλικό Καπάκι Iconic Pasabahce SP80401

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: SP80401
5.40

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι Γυάλινο 360ml Φ6xH17,8cm Με Μεταλλικό Καπάκι Iconic Pasabahce SP80401

Ανανεώστε τη συλλογή σερβιρίσματος σας με το κομψό και λειτουργικό γυάλινο μπουκάλι της σειράς "ICONIC" από την Pasabahce. Με χωρητικότητα 360ml και διαστάσεις Φ6xH17,8 cm, αυτό το μπουκάλι ενσωματώνει μοντέρνο design με ιδιαίτερες γωνίες, προσφέροντας ένα εκλεπτυσμένο στυλ που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το μπουκάλι εξασφαλίζει αντοχή και μακροχρόνια χρήση, ενώ το μεταλλικό καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει μια στιβαρή και ασφαλή λύση αποθήκευσης. Είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας άνεση στη χρήση και συντήρηση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φούρνο μικροκυμάτων, προσφέροντας ευελιξία στην κουζίνα σας.

Το μπουκάλι είναι ιδανικό για αποθήκευση και σερβίρισμα υγρών όπως νερό, χυμοί ή λάδια, και είναι απόλυτα ασφαλές για τρόφιμα, καθιστώντας το μια πρακτική και στυλάτη επιλογή για κάθε περίσταση.

Επιλέξτε το γυάλινο μπουκάλι "ICONIC" για να αναβαθμίσετε το σερβίρισμά σας με κομψότητα και λειτουργικότητα, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Pasabahce
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Νερού, Χυμού
Σειρά Iconic By Pasabahce
Ύψος(cm) 17,8
Υλικό Γυαλί
Χωρητικότητα (ml) 360
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 6
product bottom banner