Μπουκάλι Γυάλινο 1Lt Φ8,7xH27,8cm Με Καπάκι Φελλού Industrial Espiel DOP109

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: DOP109
4.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι Γυάλινο 1Lt με Καπάκι Φελλού Industrial Espiel DOP109

Ανανεώστε την κουζίνα σας με το κομψό και πρακτικό γυάλινο μπουκάλι της Espiel, χωρητικότητας 1 λίτρου και διαστάσεων Φ8,7xH27,8 cm. Το μπουκάλι αυτό συνδυάζει λειτουργικότητα με αισθητική, προσφέροντας μια μοντέρνα πινελιά στη συλλογή σερβιρίσματος σας.

Το γυάλινο σώμα του μπουκαλιού είναι διακοσμημένο με ανάγλυφο μοτίβο και έρχεται σε ζωηρά χρώματα, προσθέτοντας στυλ στο τραπέζι σας. Το καπάκι από φυσικό φελλό εξασφαλίζει την ασφαλή αποθήκευση των ποτών σας, διατηρώντας τα φρέσκα και προστατευμένα από εξωτερικούς παράγοντες.

Ιδανικό για την αποθήκευση νερού, χυμού, γάλακτος ή οποιουδήποτε άλλου υγρού, το μπουκάλι αυτό είναι σχεδιασμένο για καθημερινή και επαγγελματική χρήση. Αν και δεν είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, το πλύσιμο στο χέρι είναι εύκολο και γρήγορο, διασφαλίζοντας την μακροχρόνια χρήση του.

Επιλέξτε το γυάλινο μπουκάλι με καπάκι φελλού από τη σειρά Industrial της Espiel για να δώσετε μια βιομηχανική, αλλά και κομψή, αίσθηση στο χώρο σας, ικανοποιώντας παράλληλα τις καθημερινές σας ανάγκες αποθήκευσης.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Προτεινόμενη Χρήση Νερού, Χυμού
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 27,8
Χωρητικότητα (ml) 1000
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 8,7
product bottom banner