Μπουκάλι Γυάλινο Διάφανο 500ml Φ9xH20cm Με Καπάκι Φελλό Modern Espiel TUL106

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TUL106
5.80

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι με Φελλό 500ml 9x20cm

Αναβαθμίστε τη συλλογή σερβιρίσματος σας με αυτό το κομψό και μοντέρνο γυάλινο μπουκάλι των 500ml. Με διαστάσεις 9x20cm, το μπουκάλι αυτό είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέροντας πρακτικότητα και στυλ στο τραπέζι σας.

Κατασκευασμένο από γυαλί βορίου, αυτό το μπουκάλι διακρίνεται για την ανθεκτικότητα του, ειδικά στις θερμικές διαστολές, προσφέροντας μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές. Το καπάκι από φυσικό φελλό προσθέτει μια ζεστή, φυσική αίσθηση, ενώ εξασφαλίζει την ασφαλή φύλαξη του περιεχομένου.

Το μπουκάλι είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων, διατηρώντας την πρακτικότητα και την καθαριότητά του. Επιπλέον, είναι ασφαλές για τρόφιμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε φούρνο μικροκυμάτων, καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για την κουζίνα σας.

Επιλέξτε αυτό το μπουκάλι για να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας στο σερβίρισμά σας, συνδυάζοντας την ανθεκτικότητα με το εκλεπτυσμένο design. Ιδανικό για αποθήκευση και σερβίρισμα ποτών, λαδιών ή άλλων υγρών.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Χυμού
Υλικό Βοριοπυριτικό Γυαλί
Ύψος(cm) 20
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 500
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner