Μπουκάλι Γυάλινο Διάφανο 1Lt Φ9xH27cm Με Καπάκι Φελλό Modern Espiel TUL107

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: TUL107
6.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μπουκάλι Γυάλινο Διάφανο 1Lt Φ9xH27cm Με Καπάκι Φελλό Modern Espiel TUL107

Ανανεώστε τη συλλογή σερβιρίσματος σας με το κομψό γυάλινο μπουκάλι Modern της Espiel, ιδανικό για κάθε χρήση. Με χωρητικότητα 1Lt και διαστάσεις Φ9xH27 cm, αυτό το μπουκάλι ενσωματώνει μοντέρνο σχεδιασμό με πρακτικότητα και αντοχή.

Κατασκευασμένο από γυαλί βορίου, το μπουκάλι ξεχωρίζει για την εξαιρετική αντοχή του στις θερμικές διαστολές και τη μακροχρόνια χρήση. Το διάφανο γυαλί του επιτρέπει να παρακολουθείτε το περιεχόμενο, ενώ το καπάκι από φελλό προσθέτει μια φυσική και κομψή πινελιά.

Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων, το μπουκάλι εξασφαλίζει άνεση και ευκολία στη χρήση και καθαρισμό. Είναι ιδανικό για αποθήκευση και σερβίρισμα ποτών, ελαίων ή άλλων υγρών, συνδυάζοντας στυλ και λειτουργικότητα.

Επιλέξτε το γυάλινο μπουκάλι Modern με καπάκι φελλού για μια μοντέρνα και πρακτική προσθήκη στη διακόσμηση και τη χρήση του τραπεζιού σας, προσφέροντας έναν συνδυασμό κομψότητας και αντοχής.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Διαθέτει Καπάκι Ναι
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Προτεινόμενη Χρήση Νερού, Χυμού
Ύψος(cm) 27
Υλικό Βοριοπυριτικό Γυαλί
Χωρητικότητα (ml) 1000
Χρώμα Διάφανο
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner