Μπολ Ramekin Πορσελάνης Λευκό-Μπλε Φ9cm 240ml Humble Daisy Blueprint Laura Ashley LA179360

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA179360
8.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την αιώνια ομορφιά των συλλογών Laura Ashley Blueprint με το μπολ ramekin από πορσελάνη σε λευκό και μπλε χρώμα, διαμέτρου 9 εκατοστών και χωρητικότητας 240 ml. Αυτό το γοητευτικό ramekin είναι μέρος μιας σειράς σκευών με όμορφα μπλε-λευκά σχέδια που συνδυάζονται τέλεια για να φέρετε τον δικό σας στυλ στο τραπέζι.

Είτε για αλμυρές τάρτες είτε για εκλεπτυσμένα επιδόρπια, αυτό το ramekin είναι πολυχρηστικό και προσδίδει πολυτέλεια στα πιάτα σας. Είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως και 220°C και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο φούρνο μικροκυμάτων όσο και στο πλυντήριο πιάτων, προσφέροντάς σας μέγιστη άνεση και ευελιξία.

Τα Blueprint Collectables της Laura Ashley είναι φτιαγμένα από λεπτή πορσελάνη και συνδυάζουν κομψά λουλουδάτα σχέδια και ρίγες σε αρμονικές μπλε αποχρώσεις με λαμπερό λευκό. Αυτή η σειρά είναι ιδανική για λάτρεις του ρομαντικού στυλ εξοχικού σπιτιού και του boho στυλ και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με άλλα στοιχεία της διακόσμησης του τραπεζιού σας.

Τα σχέδια της Laura Ashley είναι θρυλικά και βρίσκονται όχι μόνο σε σκεύη, αλλά και σε υφάσματα. Εμπνευσμένα από τη φύση και την ομορφιά της αγροτικής ζωής, οι δημιουργίες της εκπέμπουν αιώνια κομψότητα και κομψότητα.

Βυθιστείτε στον κόσμο της Laura Ashley και φέρτε την αιώνια κομψότητα και τη ρομαντική πινελιά της με τα Blueprint Collectables στην κουζίνα και την τραπεζαρία σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σειρά Blueprint By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 5,6
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Χωρητικότητα (ml) 240
Χρώμα Άσπρο, Μπλε
Διάμετρος(cm) 9
product bottom banner