Μπολάκι Ramekin Πορσελάνης Λευκό Φ7xH4cm GTSA 61-1056

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 61-1056
1.25

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την ευελιξία και τη λειτουργικότητα με το Μπολάκι Ramekin Πορσελάνης Λευκό GTSA 61-1056. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πορσελάνη, αυτό το λευκό μπολάκι προσφέρει ανθεκτικότητα και αισθητική σε κάθε χρήση.

Με ύψος 4cm και διάμετρο 7cm, αυτό το μπολάκι είναι ιδανικό για μικρά συνοδευτικά ή ακόμη και για γλυκά. Η πορσελάνη προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η λευκή απόχρωση προσδίδει διαχρονική κομψότητα στην τραπεζαρία σας.

Ιδανικό για οικιακή χρήση ή επαγγελματικό περιβάλλον, το Μπολάκι Ramekin Πορσελάνης Λευκό GTSA 61-1056 είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή των σκευών σας. Απολαύστε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα σε κάθε γεύμα!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων
Σχήμα Στρογγυλό
Ύψος(cm) 4
Υλικό Πορσελάνη
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 7
product bottom banner