Μπολάκια Πορσελάνης Φ16,4xH7,5cm 720ml Σετ 4 τμχ Σε Κουτί Δώρου Heritage Laura Ashley LA182817

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: LA182817
59.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το σετ 4 τεμαχίων μπολ από τη συλλογή Heritage της Laura Ashley αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Κάθε μπολ έχει διάμετρο 16 εκατοστά και χωρητικότητα 720 ml, προσφέροντας αρκετό χώρο για να απολαύσετε τα γεύματά σας με άνεση.

Τα μπολ αυτά είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πορσελάνη Inglazed New Bone China, προσφέροντας αντοχή και αξιοπιστία στη χρήση. Έρχονται σε ένα όμορφο κουτί δώρου και διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, προσφέροντας έναν εκλεπτυσμένο και μοντέρνο σχεδιασμό στην τραπεζαρία σας.

Αυτά τα μπολ είναι ιδανικά για να σερβίρετε διάφορα είδη φαγητών, όπως σούπες, ασιατικά noodle πιάτα, ή ακόμα και σπιτικά Poke bowls. Η ποιότητα και η εμφάνισή τους θα κάνουν το τραπέζι σας να δείχνει ακόμα πιο όμορφο και προσεγμένο.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Laura Ashley
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Προτεινόμενη Χρήση Γλυκού, Παγωτού, Σούπας, Φρούτου
Σειρά Heritage By Laura Ashley
Σχήμα Στρογγυλό
Υλικό Πορσελάνη New Bone China
Ύψος(cm) 7,5
Χρώμα Πολύχρωμα
Διάμετρος(cm) 16,4
product bottom banner