Μηχανή Χειροκίνητη Φύλλου & Ζυμαρικών Διαιρούμενη-Αποσπώμενη Ανοξείδωτο 21x20xH15cm Acer Nava 10-234-011

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-234-011
28.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μηχανή Χειροκίνητης Παρασκευής Φύλλου και Ζυμαρικών "Acer" 15cm

Διαστάσεις Προϊόντος:

Βάρος: 2,15 kg
Μήκος: 21,00 cm
Πλάτος: 20,00 cm
Ύψος: 15,00 cm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Η μηχανή παρασκευής φύλλου και ζυμαρικών NAVA 'Acer' είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των ζυμαρικών που επιθυμούν φρέσκα και ποιοτικά αποτελέσματα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, προσφέρει ευκολία στη χρήση και αντοχή στον χρόνο.

Ο μηχανισμός της διαθέτει ρυθμιστή με 7 επίπεδα για να επιλέξετε το πάχος της ζύμης από 0,5mm έως 3,0mm και πλάτος κοπής 14,50εκ. Επιπλέον, η παρουσία σφιγκτήρα προσφέρει σταθερότητα κατά τη χρήση, είτε τοποθετείτε τη μηχανή στο τραπέζι είτε στον πάγκο της κουζίνας.

Η μηχανή διαθέτει αποσπώμενη λαβή για ευκολότερη χρήση και αποσπώμενο κόπτη ζυμαρικών για τη δημιουργία φρέσκων ζυμαρικών στο σπίτι. Μπορείτε να κόψετε τα ζυμαρικά σας σε δύο θέσεις κοπής: μία για ταλιατέλες-χυλοπίτες πλάτους 6,0 mm και μία για σπαγγέτι 2,0 mm.

Οδηγίες Χρήσης:

Πριν την πρώτη χρήση, καθαρίστε τους κυλίνδρους και τις λεπίδες περνώντας λίγη ζύμη από μέσα τους αρκετές φορές και μετά πετάξτε τη ζύμη.
Μετά από κάθε χρήση, καθαρίστε τις λεπίδες και τους κυλίνδρους με ένα στεγνό πανί ή χαρτί κουζίνας. Χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα ή ξύλινη οδοντογλυφίδα για την καθαριότητα των λεπίδων.
Μην πλένετε τη μηχανή με νερό ή στο πλυντήριο πιάτων.
Αποφύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών ή σκληρών καθαριστικών.
Χρησιμοποιείστε την μηχανή μόνο για τη χρήση που προτείνεται.
Φυλάξτε την πάντα μακριά από παιδιά.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Σειρά Acer By Nava
Ύψος(cm) 15
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 20
Μήκος(cm) 21
product bottom banner