Μαχαίρι Chef 22cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.2003.22

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.2003.22
37.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το μαχαίρι Chef Victorinox Fibrox 5.2003.22!

Με λάμα μήκους 22 εκατοστών και μαύρη λαβή Fibrox, αυτό το μαχαίρι είναι ο σύμμαχός σας για τον τεμαχισμό λαχανικών, φρούτων και κρέατος. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με ειδική επεξεργασία για μεγάλη αντοχή στο χρόνο, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Η εργονομική λαβή Fibrox προσφέρει σταθερό κράτημα και αντιολισθητική προστασία, ενώ είναι ανθεκτική σε θερμοκρασίες έως 150°C. Κατασκευασμένη από σκληρό πλαστικό, η λαβή αυτού του μαχαιριού διασφαλίζει άνετο και ασφαλή χειρισμό κατά τη χρήση.

Τα μαχαίρια της Victorinox συνδυάζουν επιστημονική σχεδίαση με ποιότητα κατασκευής, προσφέροντας ακρίβεια και απόδοση σε κάθε κοπή. Ανακαλύψτε την απόλυτη επαγγελματική εμπειρία με το μαχαίρι Chef Victorinox Fibrox 5.2003.22 και επιτρέψτε στην τέχνη του μαγειρέματος να απογειωθεί!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 22
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 35
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner