Μαχαίρι Chai Dao 17cm Classic Wusthof 1040135517

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 1040135517
129.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαχαίρι Chai Dao 17 εκ. Classic by Wusthof. Το μαχαίρι chai dao χρησιμοποιείται εναλλακτικά ενός μαχαιριού λαχανικών. Βασισμένο στον Ιαπωνικό τρόπο κοπής αυτό το μαχαίρι αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την προετοιμασία τόσο της Ασιατικής όσο και της Ευρωπαϊκής κουζίνας.
Η λεπίδα αυτή βρίσκει την προέλευσή της στην Ιαπωνία. Ένας λειτουργικός μπαλτάς λαχανικών για τον τεμαχισμό, το χωρισμό σε τετράγωνα και τον τεμαχισμό ακόμη και του πιο μεγάλου λαχανικού. Μια ευχαρίστηση να τον χρησιμοποιείτε ακόμη και για φρούτα. Χάρη στη λεπτή και πλατιά λεπίδα προσφέρει φίνες και πολύ λεπτές κοπές. Το στήθωμα ή αλλιώς Bolster (ένωση λαβής με λάμα) είναι μισό (half bolster) για καλύτερη ισορροπία και ακρίβεια. Έτσι μπορούμε να ακονίζουμε όλο το μήκος της λάμας. Προσοχή, πρέπει να αποφεύγουμε τα κόκαλα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Wusthof
Μήκος Λάμας (cm) 17
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σειρά Classic By Wusthof
Συνολικό Μήκος(cm) 29,4
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ατσάλι X50CrMoV15
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Σκληρότητα Λάμας 58(±1) HRC
product bottom banner