Μαχαίρι Ψωμιού 33,5cm Με Λεπίδα 3CR14 Butcher εstia Home Art 01-7027

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 01-7027
9.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τη σειρά μαχαιριών Butcher. Με εντυπωσιακό σχεδιασμό και αιχμηρές λεπίδες 3CR14 από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 που διατηρούν τη κόψη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διαθέτουν διπλά σφυρηλατημένη εργονομική λαβή για άνο κράτημα κατά την χρήση.

Το μαχαίρι ψωμιού με μήκος 33,5cm και λεπίδα 3CR14 Butcher από τη σειρά Estia Home Art με κωδικό 01-7027 είναι σχεδιασμένο για εύκολο και αποτελεσματικό κοψιμο του ψωμιού σας.

Η λεπίδα του μαχαιριού κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα τύπου 3CR14 , προσφέροντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στον κόψιμο. Το μήκος του μαχαιριού το καθιστά κατάλληλο για το κοψιμο του ψωμιού, ενώ η εργονομική λαβή παρέχει άνεση κατά τη χρήση.

Αυτό το μαχαίρι ψωμιού είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στην κουζίνα που θα σας βοηθήσει να κόψετε ψωμί με ευκολία και ακρίβεια.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Butcher By εstia
Συνολικό Μήκος(cm) 33,5
Τύπος Λεπίδας Οδοντωτό
Ύψος(cm) 2,2
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Μαύρο
Πλάτος(cm) 3,2
product bottom banner