Μαχαίρι Φρούτου Ανοξείδωτο 18/0 Επίχρυσο 20,9x1,9xH0,5cm Empire Espiel GYS202

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: GYS202
4.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαχαίρι Φρούτου Ανοξείδωτο 18/0 Επίχρυσο 20,9x1,9xH0,5cm Empire Espiel GYG202

Αναδείξτε την πολυτέλεια του τραπεζιού σας με το μαχαίρι φρούτου “EMPIRE” από την Espiel. Το εντυπωσιακό επίχρυσο φινίρισμα του μαχαιριού προσφέρει μια αίσθηση κλασικής κομψότητας, ιδανικό για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε κάθε περίσταση.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 420, το μαχαίρι εξασφαλίζει αντοχή και μακροχρόνια χρήση. Το επίχρυσο φινίρισμα προσθέτει μια διαχρονική πολυτέλεια, ενώ το μαχαίρι είναι ασφαλές για τρόφιμα και κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

Με διαστάσεις 20,9x1,9xH0,5 cm, το μαχαίρι φρούτου “EMPIRE” είναι ιδανικό για την κοπή και σερβίρισμα φρούτων και γλυκών, προσφέροντας μια κομψή πινελιά σε κάθε γεύμα. Συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι για τη διατήρηση της επίχρυσης επιφάνειας.

Επιλέξτε το μαχαίρι φρούτου “EMPIRE” για να προσθέσετε μια αίσθηση κλασικής πολυτέλειας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με την απαλή του κομψότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Empire By Espiel
Συνολικό Μήκος(cm) 20,9
Ύψος(cm) 0,5
Υλικό Ανοξείδωτο 18/0
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 1,9
product bottom banner