Μαχαίρι Φιλεταρίσματος Flexible 18cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.3813.18

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.3813.18
31.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το μαχαίρι φιλεταρίσματος ψαριών Victorinox Fibrox 5.3813.18!

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το μαχαίρι φιλεταρίσματος είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε επαγγελματική κουζίνα. Η εργονομική, πλαστική λαβή Fibrox προσφέρει άνεση και εύκολη χρήση, ενώ η λεπτή, κυρτή και μυτερή λάμα του εξασφαλίζει ακρίβεια και ευελιξία κατά το φιλέταρισμα.

Το μαχαίρι είναι ιδανικό για κόψιμο ψαριών όπως σολομός, ξιφίας, πέστροφα και άλλα, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κόψιμο κρέατος. Η εξαιρετική ευελιξία της λάμας και η άκρη της εξασφαλίζουν ακριβείς κοπές χωρίς αντίσταση.

Κάθε λεπτομέρεια του μαχαιριού έχει σχεδιαστεί για επαγγελματική απόδοση και αντοχή στον χρόνο. Η σειρά Fibrox της Victorinox είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητά της και την εξαιρετική αντοχή των προϊόντων της.

Αναβαθμίστε την επαγγελματική σας κουζίνα με το μαχαίρι φιλεταρίσματος ψαριών Victorinox Fibrox 5.3813.18 και απολαύστε ακριβείς κοπές και εύκολη χρήση σε κάθε προετοιμασία φαγητού.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 18
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 30,8
Τύπος Λεπίδας Flexible, Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner