Μαχαίρι Φαγητού Ανοξείδωτο 18/0 Επίχρυσο 22,5x1,8xH0,4cm Fortune Espiel CUG301

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: CUG301
4.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαχαίρι Φαγητού Ανοξείδωτο 18/0 Επίχρυσο 22,5x1,8xH0,4cm Fortune Espiel CUG301

Ενισχύστε την πολυτέλεια του τραπεζιού σας με το μαχαίρι φαγητού "FORTUNE" από την Espiel. Το εντυπωσιακό επίχρυσο φινίρισμα προσθέτει μια αίσθηση χλιδής, καθιστώντας το ιδανικό για ειδικές περιστάσεις και εντυπωσιακές γιορτές.

Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/0, το μαχαίρι φαγητού είναι ανθεκτικό και ασφαλές για τρόφιμα. Το επίχρυσο φινίρισμα προσφέρει μια κομψή και πολυτελή εμφάνιση, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια εξασφαλίζει ότι κάθε γεύμα θα είναι μια μοναδική εμπειρία.

Με διαστάσεις 22,5x1,8xH0,4 cm, το μαχαίρι είναι ιδανικό για την ακριβή κοπή όλων των πιάτων σας. Σημειώστε ότι συνιστάται το πλύσιμο στο χέρι για την καλύτερη συντήρηση της επίχρυσης επιφάνειας.

Επιλέξτε το μαχαίρι φαγητού "FORTUNE" για να προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και διακριτικής λάμψης στο τραπέζι σας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με το απαράμιλλο στυλ του.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Fortune By Espiel
Συνολικό Μήκος(cm) 22,5
Ύψος(cm) 0,4
Υλικό Ανοξείδωτο 18/0
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 1,8
product bottom banner