Μαχαίρι Παπαγαλάκι Ίσιο Κυρτό 6cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή PP Swiss Classic Victorinox 6.7503

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 6.7503
3.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαχαίρι Παπαγαλάκι Ίσιο Κυρτό 6cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή PP Swiss Classic Victorinox 6.7503

Ανακαλύψτε το επαγγελματικό εργαλείο που θα αναδείξει τη δημιουργικότητά σας στην κουζίνα με το Μαχαίρι Παπαγαλάκι Ίσιο Κυρτό 6cm της Victorinox από τη σειρά Swiss Classic. Με σχεδιασμό Bird's Beak, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για τον διακοσμητικό φινιρίσματος φρούτων και λαχανικών, καθώς και για την προετοιμασία μικρών λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά.

Με μήκος λάμας 6cm και καμπυλωτό σχήμα, αυτό το μαχαίρι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε λεπτομερή σχέδια και στολίδια με ακρίβεια και ευκολία. Είτε είστε επαγγελματίας σεφ είτε ερασιτέχνης, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας στην κουζίνα.

Η εργονομική λαβή PP παρέχει άνετο κράτημα και απόλυτο έλεγχο κατά τη χρήση, ενώ η υψηλής ποιότητας ανοξείδωτη λάμα είναι αιχμηρή και ανθεκτική στη χρήση.

Αποκτήστε σήμερα το Μαχαίρι Παπαγαλάκι Ίσιο Κυρτό 6cm Μαύρη Λαβή PP Swiss Classic της Victorinox και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα εργαλείο που θα εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του.

Κάθε προϊόν Victorinox καλύπτεται από εγγύηση εφόρου ζωής και κατασκευάζεται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια αξιοπιστία και απόδοση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 6
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Swiss Classic By Victorinox
Συνολικό Μήκος(cm) 16,2
Τύπος Λεπίδας Κυρτό, Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Ύψος(cm) 1
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Πλάτος(cm) 2,3
product bottom banner