Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος Κυρτό 15cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.6603.15

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.6603.15
22.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτό το μαχαίρι ξεκοκαλίσματος από τη σειρά Fibrox της Victorinox είναι εξαιρετικά λειτουργικό και αξιόπιστο, καθιστώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε επαγγελματία μάγειρα. Με την κυρτή λάμα του, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει άνετο και αποτελεσματικό ξεκοκάλισμα κρέατος, ενώ η εργονομική λαβή Fibrox παρέχει άνεση και σταθερότητα κατά τη χρήση.

Η λάμα του είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, προσφέροντας αντοχή, αιχμηρότητα και μακροχρόνια απόδοση. Με την εγγύηση ζωής της Victorinox, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό το μαχαίρι θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια, προσφέροντας αξιόπιστη απόδοση και αποτελέσματα σε κάθε κουζινική προσπάθεια.

Με τη συνδυασμένη δύναμη του εξαιρετικού υλικού και του καλαίσθητου σχεδιασμού, αυτό το μαχαίρι αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για κάθε επαγγελματία μάγειρα που αναζητά υψηλή ποιότητα και απόδοση.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 15
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 28,8
Τύπος Λεπίδας Κυρτό, Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner