Μαχαίρι Ξεκοκαλίσματος Κυρτό 15cm Ανοξείδωτο Κόκκινη Λαβή Fibrox Victorinox 5.6601.15

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.6601.15
20.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Μαχαίρι Ξεκοκκαλίσματος Victorinox Fibrox είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες μάγειρες και χρήστες που αναζητούν υψηλή ποιότητα και επαγγελματική απόδοση σε λογική τιμή.

Οι βασικές του χαρακτηριστικές είναι η κορυφαία ποιότητα του ανοξείδωτου ατσαλιού και η εργονομική λαβή Fibrox, που προσφέρει άνετο κράτημα και ασφαλή χρήση.

Η λάμα του είναι κυρτή, με μήκος 15 εκατοστά, κατάλληλη για εργασίες ξεκοκκαλίσματος και κοπής του κρέατος, ενώ η εργονομική σχεδίαση της βοηθά στο κόψιμο χωρίς αντίσταση και στον διαχωρισμό του κρέατος από τα κόκκαλα με ευκολία και ταχύτητα.

Η σειρά Fibrox της Victorinox προσφέρει ευρεία γκάμα επαγγελματικών μαχαιριών για κάθε χρήση, και κάθε μαχαίρι κατασκευάζεται στην Ελβετία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Το Μαχαίρι Ξεκοκκαλίσματος Victorinox Fibrox συνοδεύεται από εγγύηση ζωής, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 15
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Λεπίδας Κυρτό, Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Κόκκινο
product bottom banner