Μαχαίρι Μπριζόλας Ανοξείδωτο 10cm Polywood Tramontina 21109/074

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 21109/074
3.30

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Μαχαίρι Μπριζόλας Ανοξείδωτο 10cm Polywood Tramontina 21109/074 – Ανθεκτικότητα και Απόδοση σε Κάθε Κοπή

Αναβαθμίστε την εμπειρία του φαγητού σας με το μαχαίρι μπριζόλας της Tramontina. Με λάμα από ανοξείδωτο χάλυβα μήκους 10cm, αυτό το μαχαίρι εξασφαλίζει άψογη κοπή και απόλυτη αντοχή στη χρήση. Η εξαιρετική ποιότητα του ανοξείδωτου χάλυβα εγγυάται ότι το μαχαίρι παραμένει κοφτερό και ανθεκτικό στον χρόνο, καθιστώντας το ιδανικό για μπριζόλες και άλλα κρεατικά.

Ανθεκτική και Άνετη Λαβή από Polywood
Οι λαβές του μαχαιριού είναι κατασκευασμένες από ξύλο Polywood, προσφέροντας όχι μόνο ανθεκτικότητα αλλά και άνετη χρήση. Η κατεργασία Polywood καθιστά το ξύλο ανθεκτικό στις κρούσεις και στις υψηλές θερμοκρασίες, εξασφαλίζοντας ότι η λαβή δεν θα φθαρεί με την πάροδο του χρόνου ή υπό απαιτητικές συνθήκες κουζίνας. Η εργονομική σχεδίαση του μαχαιριού προσφέρει σταθερό κράτημα για εύκολη και ακριβή κοπή.

Ποιότητα και Λειτουργικότητα
Το μαχαίρι μπριζόλας Tramontina είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για επαγγελματική κουζίνα. Ο συνδυασμός της ανθεκτικής λάμας και της στιβαρής λαβής Polywood το καθιστούν εργαλείο που δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σετ μαχαιριών. Είναι ιδανικό για μπριζόλες, καθώς και για κοπή άλλων κρεατικών, προσφέροντας άριστη απόδοση σε κάθε χρήση.

Πλεονεκτήματα του Προϊόντος

Λάμα: Ανοξείδωτος χάλυβας, 10cm
Λαβή: Ξύλο Polywood, ανθεκτικό σε κρούσεις και υψηλές θερμοκρασίες
Κατάλληλο για καθημερινή χρήση και επαγγελματική κουζίνα
Κωδικός προϊόντος: 21109/074

Αποκτήστε το μαχαίρι μπριζόλας Tramontina για ανώτερη ποιότητα κοπής, αντοχή και εργονομία. Είτε είστε λάτρης της μπριζόλας είτε επαγγελματίας σεφ, αυτό το μαχαίρι θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας τέλεια κοψίματα και άνεση στη χρήση. Είναι το απαραίτητο εργαλείο που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tramontina
Μήκος Λάμας (cm) 10
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σειρά Polywood By Tramontina
Τύπος Λεπίδας Steak, Οδοντωτό
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
product bottom banner