Μαχαίρι Λαχανικών Ανοξείδωτο 23cm Με Ξύλινη Λαβή Terrestrial Nava 10-058-044

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-058-044
2.20

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μαχαίρι λαχανικών "Terrestrial" της NAVA είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην κουζίνα σας με την ποιότητα και τη λειτουργικότητά του. Με διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για τον τεμαχισμό λαχανικών, φρούτων, και την κοπή μυρωδικών, καθίσταται απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας.

Με μήκος 23cm, πλάτος 2,00 cm, και πάχος 1,20 mm, αυτό το μαχαίρι προσφέρει άνεση και ακρίβεια στη χρήση. Η μονοκόμματη λεπίδα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι διατηρεί την αιχμή της στο χρόνο, ενώ η ξύλινη, ανθεκτική, εργονομική λαβή παρέχει άνετο χειρισμό.

Με μήκος λεπίδας 12,5cm και μήκος λαβής 10,5cm, αυτό το μαχαίρι λαχανικών είναι ένα πολύπλευρο εργαλείο που καλύπτει καθημερινές ανάγκες στην προετοιμασία των γευμάτων.

Η σειρά μαχαιριών Terrestrial της NAVA προσφέρει όχι μόνο λειτουργικότητα αλλά και στυλ, προσθέτοντας μια ρουστίκ, διαχρονική νότα στην κουζίνα σας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης, μπορείτε να διασφαλίσετε την μακροζωία και την απόδοση του μαχαιριού. Πλύνετε το προϊόν πριν από την πρώτη χρήση και μετά από κάθε χρήση, στεγνώστε καλά, αποφύγετε σκληρά καθαριστικά και προτιμήστε το πλύσιμο στο χέρι.

Απολαύστε την άνεση και την απόδοση του μαχαιριού λαχανικών "Terrestrial" στην κουζίνα σας, χωρίς να ξοδεύετε πολλά!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Nava
Μήκος Λάμας (cm) 12,5
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για τρόφιμα, Πλύσιμο στο χέρι
Σειρά Terrestrial By Nava
Συνολικό Μήκος(cm) 23
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Ξύλο
Ύψος(cm) 1,3
Χρώμα Ασημί, Μπεζ
Πλάτος(cm) 2
product bottom banner