Μαχαίρι Κρέατος 26cm Ανοξείδωτο Μαύρη Λαβή Fibrox Victorinox 5.5203.26

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 5.5203.26
44.70

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Μαχαίρι Κρέατος 26cm με Μαύρη Λαβή Fibrox από την Victorinox, το ιδανικό εργαλείο για τους επαγγελματίες του κρέατος.

Η σειρά Fibrox της Victorinox προσφέρει την ιδανική ισορροπία μεταξύ ποιότητας και τιμής, κάνοντας αυτό το μαχαίρι κρέατος απαραίτητο για κάθε επαγγελματική κουζίνα. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το μαχαίρι είναι ανθεκτικό και αιχμηρό, προσφέροντας αξιόπιστες επιδόσεις σε κάθε χρήση.

Η εργονομική λαβή Fibrox παρέχει άνετο κράτημα και ασφάλεια κατά τη χρήση, ενώ η ευρεία, κυρτή λάμα του μαχαιριού διευκολύνει τον διαχωρισμό και την επεξεργασία του κρέατος με επαγγελματική ακρίβεια.

Αυτό το μαχαίρι είναι πλήρως πλενόμενο στο πλυντήριο πιάτων και πληροί τα πρότυπα του NSF International για ασφάλεια και υγιεινή. Με μήκος λάμας 26 εκατοστά και συνολικό μήκος 39,5 εκατοστά, αυτό το μαχαίρι είναι ιδανικό για κάθε είδος κρέατος.

Κάθε μαχαίρι και εργαλείο της Victorinox καλύπτεται από εγγύηση εφόρου ζωής για το υλικό και την τεχνική αρτιότητά του, εξασφαλίζοντας την αγορά σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 26
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Συνολικό Μήκος(cm) 39,5
Τύπος Λεπίδας Λεία
Υλικό Ανοξείδωτο, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner