Μαχαίρι Γενικής Χρήσης Ίσιο 8cm Ανοξείδωτο Πορτοκαλί Λαβή PP Swiss Classic Victorinox 6.7606.L119

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 6.7606.L119
4.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το Μαχαίρι Γενικής Χρήσης Ίσιο 8cm με Πορτοκαλί Λαβή PP από τη σειρά Swiss Classic της Victorinox. Αυτό το πολυχρηστικό μαχαίρι κουζίνας είναι ιδανικό για την κοπή και την προετοιμασία λαχανικών, φρούτων και άλλων τροφίμων.

Κατασκευασμένο με λεπίδα ίσιας ακμής από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το μαχαίρι προσφέρει ακρίβεια κοπής και ευκολία στη χρήση. Η μύτη του επιτρέπει ακριβείς εργασίες, όπως η αφαίρεση σπόρων πιπεριάς ή η αποφλοίωση μήλου.

Σχεδιασμένο με εργονομική λαβή από πολυπροπυλένιο (PP), αυτό το μαχαίρι εξασφαλίζει άνετο και ασφαλές κράτημα κατά τη χρήση στην κουζίνα.

Το Μαχαίρι Γενικής Χρήσης Swiss Classic ξεχωρίζει όχι μόνο για τη λειτουργικότητά του, αλλά και για τη φρέσκια και ζωηρή πορτοκαλί αισθητική του, προσθέτοντας χρώμα και στυλ στα κουζινικά σας εργαλεία.

Είτε κόβετε, είτε κατακόβετε, είτε αποφλοιώνετε, αυτό το μαχαίρι προσφέρει ομαλές, ομοιόμορφες κοπές, με αποτέλεσμα πιάτα που είναι τόσο οπτικά ελκυστικά όσο και θρεπτικά.

Με διαστάσεις 11 χιλιοστά (ύψος) x 189 χιλιοστά (μήκος) x 20 χιλιοστά (πλάτος) και βάρος μόλις 20 γραμμάρια, αυτό το μαχαίρι είναι ελαφρύ και εύκολο στη χρήση για ακριβείς εργασίες κοπής.

Επιπλέον, είναι κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθάρισμα μετά τη χρήση και καλύπτεται από την εγγύηση εφόρου ζωής της Victorinox, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια ποιότητα και απόδοση που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Μήκος Λάμας (cm) 8
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Swiss Classic By Victorinox
Συνολικό Μήκος(cm) 18,9
Τύπος Λεπίδας Λεία
Ύψος(cm) 1,1
Υλικό Ανοξείδωτο, Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Πορτοκαλί
Πλάτος(cm) 2
product bottom banner