Μαχαίρια Φαγητού Ανοξείδωτα 29cm Σετ 3 τμχ Siren Nava 10-121-032

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 10-121-032
9.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Τα μαχαίρια από ανοξείδωτο ατσάλι της σειράς "Siren" της NAVA είναι η απαραίτητη προσθήκη στην κουζίνα σας για κάθε περίσταση. Σχεδιασμένα με κομψή και διαχρονική γραμμή, αυτά τα μαχαίρια προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε γεύμα.

Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και αποτελούν την ιδανική επιλογή για την καθημερινή χρήση στην κουζίνα σας. Το σετ περιλαμβάνει τρία μαχαίρια, καθιστώντας το ιδανικό για διάφορες καθημερινές και ειδικές περιστάσεις.

Με τη σωστή συντήρηση, αυτά τα μαχαίρια θα σας παρέχουν χρόνια αξιόπιστης χρήσης. Μετά από κάθε χρήση, προτείνεται να πλένετε και να στεγνώνετε καλά με ένα στεγνό πανί και να αποφεύγετε τη χρήση μεταλλικών σφουγγαριών ή σκληρών καθαριστικών. Επίσης, συνιστάται η χρήση εξειδικευμένων καθαριστικών για προϊόντα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Κατασκευασμένα σύμφωνα με τους κανονισμούς για προϊόντα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, είναι απόλυτα ασφαλή και υγιεινή επιλογή για την κουζίνα σας. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση και στη συντήρησή τους.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Nava
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Συνολικό Μήκος(cm) 29
Υλικό Ανοξείδωτο
Ύψος(cm) 1,7
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 6
product bottom banner