Μαυροπίνακας Πεζοδρομίου Διπλός Mε Ξύλινο Πλαίσιο 70x60xH120cm 664018 Hendi 30.40321

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.40321
198.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Οι μαυροπίνακες πεζοδρομίου, επίσης γνωστοί ως μαύροι πίνακες πεζοδρομίου, είναι ειδικοί πίνακες που χρησιμοποιούνται για να σχεδιάσουν και να γράψουν με κιμωλία. Αυτοί οι πίνακες είναι κατασκευασμένοι από υλικά υψηλής ποιότητας, που επιτρέπουν την εύκολη καταγραφή και διαγραφή σχεδίων, γραφικών και μηνυμάτων.

Οι μαυροπίνακες πεζοδρομίου χρησιμοποιούνται ευρέως σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, σχολεία και επιχειρήσεις, καθώς προσφέρουν μια διασκεδαστική και καινοτόμο τρόπο επικοινωνίας με το κοινό. Επιτρέπουν στους ανθρώπους να σχεδιάσουν, να σημειώσουν μηνύματα και να παρουσιάσουν πληροφορίες με έναν καλλιτεχνικό τρόπο.

Ο μαύρος φόντος δίνει έντονη αντίθεση με τα χρωματιστά κομμάτια κιμωλίας, κάνοντας τα γραφικά και τα μηνύματα να ξεχωρίζουν και να προσελκύουν την προσοχή. Επιπλέον, η δυνατότητα να διαγράφονται τα σχέδια με άνεση, επιτρέπει την αλλαγή περιεχομένου και την ενημέρωση των πληροφοριών με ευκολία.

Με τους μαυροπίνακες πεζοδρομίου, η δημιουργικότητα έχει ελεύθερο πεδίο και η επικοινωνία γίνεται πιο διασκεδαστική και ανανεωτική. Είναι ένας ευφάνταστος τρόπος να διακοσμήσετε το περιβάλλον σας και να ενθαρρύνετε την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους γύρω σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Ύψος(cm) 120
Υλικό Ξύλο
Χρώμα Καφέ, Μαύρο
Πλάτος(cm) 60
Μήκος(cm) 70
product bottom banner