Μαυροπίνακας Επιτοίχιος Mε Ξύλινο Πλαίσιο 60xΗ80cm 664049 Hendi 30.40317

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 30.40317
33.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ο επιτοίχιος μαυροπίνακας είναι ένας πρακτικός και διακοσμητικός τρόπος να προσθέσετε λειτουργικότητα και δημιουργικότητα στον χώρο σας. Αυτός ο τύπος πίνακα κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας και διαθέτει μαύρο φόντο που επιτρέπει την εγγραφή με κιμωλία.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του επιτοίχιου μαυροπίνακα είναι η ευελιξία που προσφέρει. Μπορείτε να γράφετε με κιμωλία και να σχεδιάζετε ελεύθερα, επιτρέποντας σας να προβάλλετε ιδέες, γράφουν σημειώσεις ή οργανώνουν τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο. Επιπλέον, η δυνατότητα να διαγράφετε εύκολα τα γραφικά σας και να δημιουργείτε καινούργια σχέδια καθιστά τον μαυροπίνακα ιδανικό για την ανανέωση του περιβάλλοντός σας.

Ο επιτοίχιος μαυροπίνακας μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορους χώρους, όπως γραφεία, κουζίνες, σαλόνια ή ακόμη και σε παιδικά δωμάτια. Είναι μια ευφάνταστη προσθήκη στη διακόσμηση, προσφέροντας μια μοντέρνα αίσθηση και έναν διασκεδαστικό τρόπο επικοινωνίας.

Επιπλέον, οι επιτοίχιοι μαυροπίνακες υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και το στιλ του χώρου σας. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με έναν επιτοίχιο μαυροπίνακα και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με μοναδικό και στυλάτο τρόπο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Hendi
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ξύλο
Ύψος(cm) 80
Χρώμα Καφέ, Μαύρο
Μήκος(cm) 60
product bottom banner