Μασάτι Οβάλ Διαμάντι 23cm Μεσαίου Φινιρίσματος Victorinox 7.8313

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 7.8313
47.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το μασάτι οβάλ διαμάντι 23cm με μεσαίο φινίρισμα της Victorinox είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη διατήρηση της αιχμηρότητας των μαχαιριών σας. Η λάμα από ανοξείδωτο χάλυβα επικαλύπτεται με λεπτούς διαμαντένιους κόκκους, προσφέροντας μια ανθεκτική και λεία επιφάνεια για το ακόνισμα των μαχαιριών σας.

Η λαβή Fibrox παρέχει άνεση και ελέγχει κατά το ακόνισμα, ενώ ο μεσαίος βαθμός φινιρίσματος είναι κατάλληλος για τη συντήρηση της αιχμηρότητας των μαχαιριών σας χωρίς να αφαιρεί πολύ υλικό.

Κατασκευασμένο στην Ελβετία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας, το μασάτι οβάλ διαμάντι της Victorinox είναι μια αξιόπιστη επιλογή που θα διασφαλίσει τη διατήρηση της αιχμηρότητας και την απόδοση των μαχαιριών σας για πολλά χρόνια επαγγελματικής χρήσης.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Victorinox
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ατσάλι, Θερμοπλαστικού Ελαστομερούς (TPE)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Μήκος(cm) 23
Επίστρωση Διαμαντιού
product bottom banner