Λουλούδι με Κλιπ σε Ανοιχτό Χρυσό με Γκλίτερ 13cm Σετ 2 Τεμαχίων Kaemingk 740940-2

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 740940-2
2.79

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Λουλούδι με Κλιπ σε Ανοιχτό Χρυσό με Γκλίτερ - 13cm, Σετ 2 Τεμαχίων

Δώστε λάμψη και πολυτέλεια στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σας με αυτά τα εντυπωσιακά λουλούδια με κλιπ σε ανοιχτό χρυσό χρώμα. Κάθε λουλούδι έχει διάμετρο 13cm και είναι διακοσμημένο με γκλίτερ για να προσθέσει μια λαμπερή πινελιά σε κάθε χώρο ή χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κλιπ των 2.3cm προσφέρει εύκολη εφαρμογή σε κλαδιά δέντρου, στεφάνια ή άλλα διακοσμητικά σημεία του σπιτιού σας.

Κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό, τα λουλούδια αυτά προσφέρουν μακροχρόνια χρήση και δεν απαιτούν συντήρηση. Πωλούνται σε σετ των δύο και έρχονται σε ειδική συσκευασία δίσκου, ιδανική για αποθήκευση ή δώρο. Το ιδανικό μέγεθος τους τα καθιστά τέλεια για να γεμίσουν κενά στις διακοσμητικές συνθέσεις σας ή για να προσθέσετε ένα λαμπερό στοιχείο στα κλαδιά του δέντρου.

Μάρκα: Kaemingk
Χρώμα: Ανοιχτό Χρυσό
Μέγεθος: 13cm (Διάμετρος), κλιπ 2.3cm
Υλικό: Πλαστικό με Γκλίτερ
Παρουσίαση: Με Κλιπ
Συσκευασία: Σετ 2 τεμαχίων σε δίσκο διαστάσεων 40.5x37.5x10cm, μέγεθος wbox 13x4.5x24.5cm

Αναδείξτε τη γιορτινή ατμόσφαιρα με αυτά τα εκθαμβωτικά λουλούδια που συνδυάζουν λάμψη και κομψότητα, ιδανικά για κάθε εσωτερική διακόσμηση.

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Kaemingk
Ύψος(cm) 13
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 13
product bottom banner