Λαβίδα Σερβιρίσματος Στενή Ανοξείδωτη 18/10 Ασημί 17,5x1,5xH1,3cm Snow Espiel FEV131

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FEV131
5.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Λαβίδα Σερβιρίσματος Στενή Ανοξείδωτη 18/10 Ασημί 17,5x1,5xH1,3cm Snow Espiel FEV131

Η στενή λαβίδα σερβιρίσματος της συλλογής "SNOW" σε ασημί χρώμα από την Espiel, προσφέρει μια κομψή και μοντέρνα λύση για το σερβίρισμα των εδεσμάτων σας. Με διαστάσεις 17,5x1,5xH1,3 cm, αυτή η λαβίδα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 με PVD επίστρωση, διασφαλίζοντας υψηλή ανθεκτικότητα και λαμπερό φινίρισμα.

Αυτή η λαβίδα είναι ιδανική για καθημερινή επαγγελματική χρήση, καθώς είναι κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα και μπορεί να πλυθεί εύκολα στο πλυντήριο πιάτων. Οι λεπτές γραμμές και η ανθεκτική κατασκευή της προσδίδουν ένα μοντέρνο στοιχείο στο σερβίρισμα, κάνοντάς την ιδανική για κάθε τραπέζι.

Συνδυάστε την με άλλα σκεύη της συλλογής "SNOW" για μια ολοκληρωμένη και ανανεωμένη παρουσίαση των γευμάτων σας που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Ύψος(cm) 1,3
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 17,5
product bottom banner