Λαβίδα Διακόσμησης 14,5cm Με Στρογγυλές Άκρες Ανοξείδωτη 75808 APS Bar Supply 27.75808

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 27.75808
7.59

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η λαβίδα διακόσμησης κουζίνας με στρογγυλές άκρες είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που συνδυάζει λειτουργικότητα και αισθητική για τη διακόσμηση και αναβάθμιση του χώρου σας. Είτε είστε επαγγελματίας μάγειρας, είτε λάτρης της μαγειρικής, αυτή η λαβίδα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε υπέροχες κουζίνες και γεύματα με μοναδική φινέτσα.

Οι στρογγυλεμένες άκρες της λαβίδας προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία και αποτελούν ιδανική λύση για την ασφαλή χρήση με διάφορα υλικά, όπως φρούτα, λαχανικά, σαλάτες, ζυμαρικά και πολλά άλλα. Οι στρογγυλεμένες άκρες επιτρέπουν απαλή αντιμετώπιση των τροφίμων, αποτρέποντας τον κίνδυνο πιθανών γρατσουνιών ή ζημιών στα ευαίσθητα υλικά.

Αυτή η λαβίδα διακόσμησης προσφέρει μια ευέλικτη και δημιουργική προσέγγιση στη μαγειρική, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να προσθέτετε όμορφες και διακριτικές λεπτομέρειες στα πιάτα σας. Σχεδιασμένη για να ενισχύει το κάθε πιάτο με διακοσμητικά στοιχεία, αυτή η λαβίδα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουζίνας κάθε λάτρη της μαγειρικής.

Επενδύστε σε αυτήν την κομψή και πρακτική λαβίδα διακόσμησης κουζίνας με στρογγυλές άκρες και ανακαλύψτε νέους τρόπους να αναδείξετε το ταλέντο σας στη μαγειρική, δημιουργώντας πιάτα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα APS Bar Supply
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Ύψος(cm) 1
Υλικό Ανοξείδωτο 18/0
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 14,5
product bottom banner