Λαβίδα Διακόσμησης Με Σπαστά Άκρα 30cm Ανοξείδωτη Ασημί GTSA 39-72301

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-72301
6.24

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την κομψή και πρακτική Λαβίδα Διακόσμησης με Σπαστά Άκρα 30cm από την GTSA 39-72301. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η λαβίδα προσφέρει αξιοπιστία και αντοχή σε κάθε χρήση.

Με μήκος 30cm, η λαβίδα αυτή είναι ιδανική για διακόσμηση γλυκών, φαγητών ή πιάτων με έναν κομψό και διακριτικό τρόπο. Τα σπαστά άκρα προσθέτουν ένα μοναδικό στοιχείο στη λαβή, προσφέροντας εύκολη χρήση και άνετο κράτημα.

Η ανοξείδωτη κατασκευή εξασφαλίζει αντοχή στη διάβρωση και μακροχρόνια αντοχή, ενώ η ασημί απόχρωση προσδίδει κομψότητα και στυλ σε κάθε σας διακοσμητική προσπάθεια.

Επιλέξτε τη Λαβίδα Διακόσμησης Με Σπαστά Άκρα 30cm Ανοξείδωτη από την GTSA 39-72301 για να δώσετε ένα ιδιαίτερο και κομψό άγγιγμα στην επόμενη σας διακοσμητική δημιουργία.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Μήκος(cm) 30
product bottom banner