Κόπτης Ζύμης Με Οδοντωτή Ρόδα Φ6cm & Πλαστική Μαύρη Λαβή GTSA 39-109262

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-109262
6.82

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τον Κόπτη Ζύμης με Οδοντωτή Ρόδα Φ6cm και Πλαστική Μαύρη Λαβή GTSA 39-109262, το ιδανικό εργαλείο για την εύκολη και γρήγορη επεξεργασία ζύμης στην κουζίνα σας. Με διάμετρο ρόδας 6cm και κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα (Inox) και πλαστικό, αυτός ο κόπτης ζύμης συνδυάζει ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις κάθε επαγγελματικής ή οικιακής κουζίνας.

Η οδοντωτή ρόδα εξασφαλίζει ακριβή και εύκολη κοπή της ζύμης, ενώ η πλαστική μαύρη λαβή προσφέρει άνετο κράτημα και εύκολη χρήση. Ιδανικός για κάθε τύπο ζύμης και για ποικίλες κουζινικές εφαρμογές, αυτός ο κόπτης ζύμης θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της κουζίνας σας.

Επιλέξτε τον Κόπτη Ζύμης με Οδοντωτή Ρόδα Φ6cm και Πλαστική Μαύρη Λαβή GTSA 39-109262 και απολαύστε επαγγελματικά αποτελέσματα σε κάθε μαγειρική δημιουργία σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα GTSA
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Τύπος Λεπίδας Οδοντωτό
Υλικό Ανοξείδωτο, Πλαστικό
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
Διάμετρος(cm) 6
product bottom banner