Κούπα Stoneware Λευκή με Μαυροπίνακα 12x8xH9,5cm Kaemingk 609733-1

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 609733-1
3.09

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Αυτή η χαριτωμένη Χριστουγεννιάτικη κούπα από stoneware είναι ο τέλειος τρόπος να απολαύσετε τα αγαπημένα σας ροφήματα κατά την εορταστική περίοδο. Με διαστάσεις L.12cm x W.8cm x H.9,5cm και χωρητικότητα που ταιριάζει για καθημερινή χρήση, διαθέτει έναν πρωτότυπο μαυροπίνακα που σας επιτρέπει να γράψετε προσωποποιημένα μηνύματα ή σχέδια. Η διακόσμηση περιλαμβάνει χαριτωμένες φιγούρες Άγιου Βασίλη, Ρούντολφ και Χιονάνθρωπου, προσδίδοντας μια γιορτινή αίσθηση.

Είναι ασφαλής για χρήση σε τρόφιμα, με πιστοποιήσεις Foodsafe Glass/Ceramics, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε φούρνο μικροκυμάτων όσο και σε πλυντήριο πιάτων, κάνοντας την πρακτική και εύχρηστη. Η εξαιρετική ποιότητα stoneware διασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή, ενώ το μοναδικό χαρακτηριστικό του μαυροπίνακα την καθιστά ιδανική επιλογή για δώρο σε φίλους και οικογένεια. Χρησιμοποιήστε την για τον καφέ, το τσάι ή το σοκολατούχο ρόφημα σας και κάντε την κάθε στιγμή πιο ξεχωριστή!

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Kaemingk
Υλικό Stoneware
Ύψος(cm) 9,5
Χρώμα Άσπρο, Πολύχρωμα
Πλάτος(cm) 8
Μήκος(cm) 12
product bottom banner