Κούπα Γυάλινη Διάφανη 270ml Ø7,9xH11,4cm Los Angeles Uniglass 50820

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 50820
2.34

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η γυάλινη κούπα Los Angeles Uniglass 50820 αποτελεί μια κομψή και λειτουργική επιλογή για την απόλαυση των αγαπημένων σας ροφημάτων. Με χωρητικότητα 270ml, αυτή η κούπα διαθέτει τον ιδανικό όγκο για τον πρωινό σας καφέ, το τσάι ή άλλα αγαπημένα ροφήματα.

Ο σχεδιασμός της Los Angeles Uniglass είναι μοντέρνος και διακριτικός, ενώ η διάφανη επιφάνεια επιτρέπει να απολαμβάνετε το χρώμα και την υφή του περιεχομένου. Το περίγραμμα της κούπας, με διάμετρο 7,9 εκατοστά και ύψος 11,4 εκατοστά, προσφέρει άνεση στο χέρι και εύκολη χρήση.

Κατασκευασμένη από γυαλί, η κούπα προσδίδει αντοχή και διατηρεί τη φυσική γεύση των ροφημάτων σας. Επιπλέον, είναι εύκολη στον καθαρισμό, καθιστώντας την ιδανική συντροφιά για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στο γραφείο. Ανανεώστε την εμπειρία του ποτού σας με αυτήν την εκλεπτυσμένη κούπα Los Angeles Uniglass.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Ελληνικό, Τσάι, Χυμού
Υλικό Γυαλί
Ύψος(cm) 11,4
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 270
Διάμετρος(cm) 7,9
product bottom banner