Κούπα Γυάλινη Διάφανη 265ml Ø8,4xH9,7cm Hollywood Uniglass 50822

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 50822
2.08

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η κούπα γυαλίνη Hollywood Uniglass 50822 αποτελεί μια εκλεπτυσμένη επιλογή για όσους επιζητούν στυλ και λειτουργικότητα στη καθημερινή τους ρουτίνα. Με χωρητικότητα 265ml, αυτή η κούπα είναι ιδανική για καφέ, τσάι ή άλλα αγαπημένα ροφήματα.

Ο σχεδιασμός της Hollywood Uniglass είναι εμπνευσμένος από τη λάμψη του Χόλιγουντ, προσδίδοντας έναν μοντέρνο αέρα κομψότητας. Το διαφανές γυαλί αναδεικνύει τα χρώματα του περιεχομένου, ενώ οι διαστάσεις με διάμετρο 8,4 εκατοστά και ύψος 9,7 εκατοστά προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση στο χέρι κατά τη χρήση.

Κατασκευασμένη από γυαλί, η κούπα είναι ανθεκτική και διατηρεί τη φυσική γεύση των ροφημάτων. Είναι εύκολη στην συντήρηση και κατάλληλη για καθημερινή χρήση στο σπίτι, το γραφείο ή το αγαπημένο σας καφέ. Αναβαθμίστε την εμπειρία του ποτού σας με αυτήν την κομψή κούπα Hollywood Uniglass.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Uniglass
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων
Προτεινόμενη Χρήση Ελληνικό, Τσάι, Χυμού
Ύψος(cm) 9,7
Υλικό Γυαλί
Χρώμα Διάφανο
Χωρητικότητα (ml) 265
Διάμετρος(cm) 8,4
product bottom banner