Κουταλάκι Γλυκού 14,5cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Taras Le Coq 67-TAR916

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 67-TAR916
4.69

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κουταλάκι Γλυκού 14,5cm Ανοξείδωτο 18/10 Ασημί Taras Le Coq (67-TAR916)

Ανακαλύψτε την κομψότητα και τη λειτουργικότητα του κουταλιού γλυκού της σειράς Taras Le Coq, φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10. Με μήκος 14,5 cm και πάχος 7 mm, αυτό το κουταλάκι είναι ιδανικό για γλυκά, επιδόρπια και μικρές λιχουδιές.

Η σειρά Taras είναι εμπνευσμένη από τις ιστορικές ελληνόφωνες πόλεις της Νότιας Ιταλίας, τιμώντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τις μαγειρικές παραδόσεις αυτών των περιοχών. Το κουταλάκι διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που συνδυάζει κλασική αίσθηση και σύγχρονη αισθητική, προσφέροντας μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε γεύμα.

Χαρακτηριστικά:

Μήκος: 14,5 cm, ιδανικό για σερβίρισμα γλυκών, επιδορπίων και άλλων μικρών γευμάτων.
Πάχος: 7 mm, για εξαιρετική ανθεκτικότητα και σταθερότητα κατά τη χρήση.
Υλικό: Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 (Stainless steel 18/10), που εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και διατήρηση της λάμψης του.
Χρώμα: Κομψό ασημί φινίρισμα που ταιριάζει με κάθε είδους σερβίτσιο και διακόσμηση τραπεζιού.

Πλεονεκτήματα:

Ανθεκτικότητα: Το ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και στη φθορά, ιδανικό για καθημερινή ή επαγγελματική χρήση.
Στυλ και Πολυτέλεια: Η σειρά Taras συνδυάζει κλασική κομψότητα με μοντέρνο σχεδιασμό, προσφέροντας μια διαχρονική εμφάνιση που αναδεικνύει κάθε γεύμα.
Ευκολία Συντήρησης: Το κουταλάκι είναι ασφαλές για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, διατηρώντας την ποιότητά του ακόμα και μετά από επανειλημμένη χρήση.

Το κουταλάκι γλυκού Taras Le Coq είναι μια εκλεπτυσμένη προσθήκη στη συλλογή σας, ιδανικό για να απολαύσετε γλυκά και επιδόρπια με στυλ και ποιότητα.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Le Coq
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα
Σειρά Taras By Le Coq
Συνολικό Μήκος(cm) 14,5
Υλικό Ανοξείδωτο 18/10
Χρώμα Ασημί
product bottom banner