Κουτί Ψητοπωλείου Για Σουβλάκι (B1 Large) Με Επίστρωση Από Metalised PET 25x9xH6cm (Πακέτο 1Kg) "Real Food" Tefaco 006652

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 006652
2.28

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κούτα Ψητοπωλείου Για Σουβλάκι (B1 Large) Με Επίστρωση Από Metalised PET 25x9xH6cm (Πακέτο 1Kg) "Real Food" Tefaco 006652

Η κούτα ψητοπωλείου Tefaco 006652 είναι ιδανική για σερβίρισμα και μεταφορά σουβλακιών και άλλων ψητών. Με εσωτερική επένδυση από Metalised PET, διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού, προσφέροντας εξαιρετική προστασία και φρεσκάδα στα τρόφιμα. Με διαστάσεις 25x9xH6cm, είναι κατάλληλη για μεγάλες μερίδες, ενώ η ανθεκτική κατασκευή της προσφέρει ασφάλεια κατά τη μεταφορά.

Το σχέδιο "Real Food" προσθέτει μία επαγγελματική και ελκυστική εμφάνιση, ιδανική για κάθε ψητοπωλείο και εστιατόριο με υπηρεσίες delivery και take-away.

Χαρακτηριστικά προϊόντος:

Υλικό: Χαρτί με επίστρωση Metalised PET
Διαστάσεις: 25 x 9 x H6 cm
Χωρητικότητα: 1Kg
Σχέδιο: "Real Food"
Συσκευασία: 1Kg

Αναβαθμίστε την εικόνα του καταστήματός σας με τις κούτες ψητοπωλείου Tefaco 006652, προσφέροντας ανθεκτικές λύσεις συσκευασίας για το σουβλάκι και τα ψητά σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Tefaco
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Χαρτί
Ύψος(cm) 6
Χρώμα Καφέ
Πλάτος(cm) 9
Συσκευασία 1(kg)
Μήκος(cm) 25
product bottom banner