Κουτάλι Parisienne Διπλό Φ22/25mm Cutlery Pro 39-108325

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 39-108325
7.81

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Το Κουτάλι Parisienne Διπλό της σειράς Cutlery Pro είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη σεφ ή επαγγελματία. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας Γερμανικό χάλυβα μολυβδαίνιου βαναδίου και πολυπροπυλαίνιο, αυτό το κουτάλι διπλό διαθέτει διάμετρο 22/25mm.

Με το Κουτάλι Parisienne Διπλό, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε όμορφα και γευστικά μπαλάκια από την καρδιά διάφορων φρούτων και λαχανικών, όπως καρπούζι, πεπόνι, ντομάτα, μελιτζάνα και πολλά άλλα. Η εργονομική σχεδίαση του εξασφαλίζει άνετη χρήση και ακρίβεια κατά την εργασία σας στην κουζίνα.

Μην χάνετε χρόνο και απογειώστε τις γαστρονομικές δημιουργίες σας με το Κουτάλι Parisienne Διπλό της Cutlery Pro. Ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση, αυτό το εργαλείο θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Cutlery Pro
Ποιοτικές Προδιαγραφές Επαγγελματική Χρήση, Κατάλληλο για τρόφιμα
Υλικό Πολυπροπυλένιο(PP)
Χρώμα Ασημί, Μαύρο
product bottom banner