Κουτάλια Φαγητού Σετ 4 Τεμαχίων Μήκος:20,32cm Ανοξείδωτο Ατσάλι X5CrNi18-10 Perpétue Opinel 002450

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 002450
35.00

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η κουταλιά της σούπας αισθάνεται άνετα στο χέρι με ισορροπημένο βάρος για μια ευχάριστη γευστική εμπειρία. Ως μέρος της συλλογής μαχαιροπήρουνων Perpétue, αυτή η κουταλιά της σούπας συνδυάζεται καλά με άλλα μαχαιροπίρουνα της σειράς Perpétue για να δημιουργήσει ένα στυλ σκηνικό. Εξαιρετική για καθημερινή χρήση και αρκετά κομψή για να ξεσπάσει για ειδικές περιστάσεις, αυτή η κουταλιά της σούπας θα χειριστεί τα πάντα, από τα πρωινά σας δημητριακά μέχρι ένα μπισκ αστακού. Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων για εύκολο καθάρισμα μετά από κάθε γεύμα. Το σετ 4 τεμαχίων περιλαμβάνει 4 κουτάλια της σούπας. Σχεδιασμένο στη Γαλλία. Κατασκευασμένο στην Πορτογαλία.

Κουτί 4 Κουτάλια Perpétue !

Το κουτάλι Opinel από τη συλλογή Perpétue, συνδυάζει την αισθητική με τη στιβαρότητα.

Το κουτί περιλαμβάνει 4 κουτάλια της σειράς Perpétue. Ένα υπέροχο δώρο για σας ή τους αγαπημένους σας φίλους, που θέλουν ένα ποιοτικό και διαχρονικό στυλ στο τραπέζι τους !

Είναι κατασκευασμένο από 100% ανοξείδωτο ατσάλι, που εγγυάται αντοχή και ευκολία συντήρησης. Μπορείτε να τo συνοδεύσετε με όλα τα επιτραπέζια μαχαίρια της OPINEL.

Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για ένα αρμονικό τραπέζι και ταιριάζει απόλυτα με όλα τα επιτραπέζια μαχαίρια των συλλογών Perpétue, Bon Appetit 125 – ξύλο, Bon Appetit+ – polymer, πολύτιμα ξύλα.


Κουτάλι : από ανοξείδωτο ατσάλι X5CrNi18-10 (το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο για επιτραπέζια μαχαιροπίρουνα)

Εξαιρετική ποιότητα – αντοχή στο χρόνο – ιδανικό και για καθημερινή χρήση


Ιδανικό βάρος – άνετο και ευχάριστο κράτημα
Kατάλληλο για χρήση στο πλυντήριο πιάτων

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Μάρκα Opinel
Ποιοτικές Προδιαγραφές Κατάλληλο για πλυντήριο πιάτων, Κατάλληλο για τρόφιμα, Μεγάλης αντοχής
Σειρά Perpétue By Opinel
Συνολικό Μήκος(cm) 20,32
Υλικό Ατσάλι X5CrNi18-10
Χρώμα Ασημί
product bottom banner