Κουρτίνα Μπάνιου Πολυεστερική Αδιάβροχη Πράσινη 180xH200cm εstia Home Art 02-11314

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-11314
8.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η κουρτίνα μπάνιου Estia Home Art 02-11314 αποτελεί μια πρακτική και στυλάτη επιλογή για το μπάνιο σας. Κατασκευασμένη από αδιάβροχο πολυεστερικό ύφασμα, προσφέρει αποτελεσματική προστασία από το νερό, διατηρώντας το μπάνιο σας στεγνό και καθαρό.

Οι διαστάσεις της κουρτίνας είναι 180xH200cm, παρέχοντας επαρκή κάλυψη για το ντους ή τη μπανιέρα σας. Η πράσινη απόχρωση προσδίδει φρεσκάδα και φυσικό χαρακτήρα στον χώρο του μπάνιου.

Το ευκολοσυνδύαστο χρώμα και η αδιάβροχη λειτουργία της κουρτίνας την καθιστούν ιδανική για κάθε μπάνιο. Επιπλέον, η συμπερίληψη πλαστικών κρίκων καθιστά την τοποθέτηση και ανανέωσή της πιο εύκολη και βολική. Απολαύστε μια ανανεωμένη αισθητική στο μπάνιο σας με αυτήν την κουρτίνα Estia Home Art.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Ύψος(cm) 200
Υλικό Πολυεστέρας
Χρώμα Πράσινο
Πλάτος(cm) 0,1
Μήκος(cm) 180
product bottom banner