Κουρτίνα Μπάνιου Πολυεστερική Αδιάβροχη Μπεζ 180xH200cm εstia Home Art 02-11321

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 02-11321
8.50

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η κουρτίνα μπάνιου Estia Home Art 02-11321 είναι μια πρακτική και συνάμα κομψή επιλογή για τον χώρο του μπάνιου. Κατασκευασμένη από αδιάβροχο πολυεστερικό ύφασμα, παρέχει αποτελεσματική προστασία από το νερό, διατηρώντας το μπάνιο σας στεγνό και καθαρό.

Οι διαστάσεις της κουρτίνας είναι 180xH200cm, προσφέροντας επαρκή κάλυψη για το ντους ή τη μπανιέρα σας. Η μπεζ απόχρωση προσδίδει ζεστασιά και φινέτσα στον χώρο του μπάνιου σας. Επιπλέον, η κουρτίνα συμπεριλαμβάνει πλαστικούς κρίκους, καθιστώντας την ευκολότερη στην τοποθέτηση και ανανέωση.

Η ευκολία στη χρήση, η ανθεκτικότητα και ο ενσωματωμένος σχεδιασμός που περιλαμβάνει τους πλαστικούς κρίκους καθιστούν αυτήν την κουρτίνα μια πρακτική και στυλάτη λύση για τον χώρο του μπάνιου σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Υλικό Πολυεστέρας
Ύψος(cm) 200
Χρώμα Μπεζ
Πλάτος(cm) 0,1
Μήκος(cm) 180
product bottom banner