Κουζινομηχανή 1500W Με Ανοξείδωτο Μπολ 6,5Lt Premier Chef εstia Home Art 06-11949

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 06-11949
159.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Η Κουζινομηχανή Premier Chef 1500W με Ανοξείδωτο Μπολ 6,5Lt της σειράς Estia Home Art με κωδικό 06-11949 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε λάτρη της μαγειρικής, προσφέροντας υψηλή απόδοση και ευελιξία.

Με μια ισχύ 1500W και 6 ταχύτητες λειτουργίας, η Premier Chef διαθέτει τη δύναμη και την ευκινησία για να ανταποκριθεί σε κάθε κουζινική πρόκληση. Η λειτουργία pulse και η πλανητική κίνηση αναδευτήρα εξασφαλίζουν αποτελεσματική ανάμιξη και ζύμωση των υλικών.

Το ανοξείδωτο μπολ με χωρητικότητα 6,5Lt είναι ευρύχωρο και κατάλληλο για διάφορες εφαρμογές, όπως η δημιουργία ζυμαρικών, αρτοσκευασμάτων και γλυκών. Επιπλέον, η κουζινομηχανή περιλαμβάνει 3 εξαρτήματα εύκολης τοποθέτησης και αφαίρεσης: αναδευτήρα, αυγοδάρτη και γάντζο ζύμης.

Η αντιολισθητική βάση με βεντούζες εξασφαλίζει τη σταθερότητα της κουζινομηχανής ακόμη και κατά την εκτέλεση λειτουργιών με μέγιστη ταχύτητα. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, η Premier Chef 1500 είναι μια πολύπλευρη και αξιόπιστη επιλογή για την κουζίνα σας.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα εstia
Power Source Ηλεκτρικό Ρεύμα
Ποιοτικές Προδιαγραφές Πλύσιμο στο χέρι
Υλικό Ανοξείδωτο
Χρώμα Ασημί
Χωρητικότητα (ml) 6500
product bottom banner