Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Ασημί 16x1,5xH21cm Luxe Espiel FAM301

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM301
13.60

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 13x18cm Ασημί 16x1,5xH21cm Luxe Espiel FAM301

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις με την κομψή μεταλλική κορνίζα από την Espiel, μέρος της συλλογής "Luxe". Αυτή η εντυπωσιακή ασημί κορνίζα, με διαστάσεις 16x1,5xH21cm, είναι ιδανική για φωτογραφίες 13x18cm και προσφέρει μια σύγχρονη και εκλεπτυσμένη αίσθηση στο χώρο σας.

Κατασκευασμένη από επινικελωμένο σίδηρο, αυτή η κορνίζα συνδυάζει ανθεκτικότητα με κομψότητα, κάνοντάς την ιδανική για κάθε εσωτερικό χώρο. Το μοντέρνο ασημί χρώμα και το διαχρονικό σχέδιο της προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας, καθιστώντας την τέλεια επιλογή για το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιό σας.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επινικελωμένος σίδηρος
Χρώμα: Ασημί
Διαστάσεις Κορνίζας: 16x1,5xH21cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 13x18cm
Στυλ: Σύγχρονο και εκλεπτυσμένο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" της Espiel συνδυάζει την ανθεκτικότητα του επινικελωμένου σιδήρου με τη μοντέρνα αισθητική, προσφέροντας ένα κομψό πλαίσιο για τις αναμνήσεις σας. Το ασημί χρώμα ενισχύει τη λάμψη και τη φινέτσα του χώρου σας, κάνοντάς την εξαιρετική επιλογή για κάθε σύγχρονη διακόσμηση.
Εφαρμογές:

Ιδανική για αναμνηστικές φωτογραφίες, οικογενειακά πορτρέτα ή προσωπικές στιγμές
Κομψή προσθήκη σε σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Ιδανικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Αναδείξτε τις αγαπημένες σας στιγμές με την κορνίζα "Luxe" από την Espiel, προσφέροντας μια σύγχρονη και πολυτελή αίσθηση στο χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε αυτή την εντυπωσιακή κορνίζα στη διακόσμησή σας και να εντυπωσιάσετε με το μοναδικό της στυλ.

Αποκτήστε την τώρα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον γεμάτο κομψότητα και ποιότητα με τις πιο πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ένα κομψό πλαίσιο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 21
Υλικό Σίδηρος
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 16
product bottom banner