Κορνίζα Μεταλλική 10x15cm Χρυσή 10x1,5xH15cm Luxe Espiel FAM101

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: FAM101
10.90

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Κορνίζα Μεταλλική 10x15cm Χρυσή 10x1,5xH15cm Luxe Espiel FAM101

Αναδείξτε τις πολύτιμες στιγμές σας με την κομψή χρυσή μεταλλική κορνίζα από τη συλλογή "Luxe" της Espiel. Σχεδιασμένη για φωτογραφίες 10x15cm, η κορνίζα αυτή, με διαστάσεις 10x1,5xH15cm, προσφέρει μια εκλεπτυσμένη και πολυτελή αίσθηση, χάρη στο εντυπωσιακό χρυσό φινίρισμά της.

Κατασκευασμένη από επιχρυσωμένο σίδηρο, αυτή η κορνίζα συνδυάζει ανθεκτικότητα και στυλ. Το χρυσό φινίρισμα προσθέτει μια διακριτική λάμψη που αναδεικνύει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με κομψότητα, κάνοντάς την ιδανική για κάθε εσωτερικό χώρο, είτε πρόκειται για το σαλόνι, το γραφείο ή το υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Υλικό Κατασκευής: Επιχρυσωμένος σίδηρος
Χρώμα: Χρυσό
Διαστάσεις Κορνίζας: 10x1,5xH15cm
Διαστάσεις Φωτογραφίας: 10x15cm
Στυλ: Πολυτελές και μοντέρνο

Λεπτομέρειες:

Η κορνίζα "Luxe" συνδυάζει την ανθεκτικότητα του επιχρυσωμένου σιδήρου με την εκλεπτυσμένη εμφάνιση του χρυσού φινιρίσματος. Το μοντέρνο σχέδιο και η προσεγμένη κατασκευή της προσφέρουν μια πολυτελή παρουσίαση που αναδεικνύει κάθε φωτογραφία με μοναδικό τρόπο.
Εφαρμογές:

Ιδανική για προσωπικές φωτογραφίες, οικογενειακές αναμνήσεις ή ειδικές στιγμές
Κομψή προσθήκη σε σαλόνια, γραφεία ή υπνοδωμάτια
Εξαιρετικό δώρο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ

Αναβαθμίστε την παρουσίαση των φωτογραφιών σας με την κορνίζα "Luxe" από την Espiel και προσφέρετε μια αίσθηση πολυτέλειας στο χώρο σας. Ενσωματώστε αυτήν την εντυπωσιακή κορνίζα στη διακόσμησή σας και ζωντανέψτε κάθε φωτογραφία με εκλεπτυσμένο στυλ.

Αποκτήστε την σήμερα και δημιουργήστε ένα περιβάλλον γεμάτο λάμψη και ποιότητα, αποτυπώνοντας τις αγαπημένες σας στιγμές με μοναδικό τρόπο.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Υλικό Σίδηρος
Ύψος(cm) 15
Χρώμα Χρυσό
Πλάτος(cm) 1,5
Μήκος(cm) 10
product bottom banner