Κορνίζα "Βιβλίο" Τριπλή 10x15cm Ασημί 18x35xH2cm Luxe Espiel PHO311

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: PHO311
22.10

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δημιουργήστε μια κομψή γωνιά αναμνήσεων με την τριπλή κορνίζα "Βιβλίο" Luxe Espiel PHO311. Αυτή η κορνίζα, διαστάσεων 10x15cm για κάθε πλαίσιο και συνολικών διαστάσεων 18x35xH2cm, είναι ιδανική για να αναδείξετε τρεις από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με στυλ. Η ασημί της απόχρωση προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας, ενώ το MDF υλικό κατασκευής εξασφαλίζει σταθερότητα και ανθεκτικότητα με παράλληλα ελαφρύ βάρος.

Ο σχεδιασμός τύπου "βιβλίο" επιτρέπει την τοποθέτησή της σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού, ενώ η δυνατότητα προβολής τριών φωτογραφιών την καθιστά ιδανική για να διακοσμήσετε το γραφείο, το σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρα. Το κλασικό, αλλά μοντέρνο design της την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή και για δώρο.

Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις φωτογραφίας: 10x15cm (x3)
Συνολικές διαστάσεις: 18x35xH2cm
Υλικό κατασκευής: MDF
Χρώμα: Ασημί

Αποθηκεύστε και προβάλλετε τις πιο αγαπημένες σας στιγμές με την κορνίζα "Βιβλίο" Luxe Espiel PHO311. Προσθέστε κομψότητα και προσωπικό χαρακτήρα στον χώρο σας με μια μόνο κίνηση.

Κρατήστε τις αναμνήσεις σας ζωντανές με στυλ.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα Espiel
Ύψος(cm) 2
Υλικό MDF
Χρώμα Ασημί
Πλάτος(cm) 35
Μήκος(cm) 18
product bottom banner