Κεριά LED Κρεμαστά με Σταθερή Φλόγα Φ1,5xH15cm Σετ 10 τμχ Lumineo 483384

  • Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
  • Κωδικός: 483384
42.99

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 49,99€ και έως 4κιλά σε όλη την Ελλάδα.

Για ογκώδη ή αντικείμενα με μεγάλο βάρος όπως Ντουλάπες και μικροέπιπλα θα υπάρχει χρέωση μεταφορικών πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Αποστολές με Courier(Γενική Ταχυδρομική ή ACS). Δυνατότητα αυθυμερόν παράδοσης σε κοντινές περιοχές.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβετε τα προϊόντα.

Περιγραφή

Δημιουργήστε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας με το σετ των 10 LED κεριών της Kaemingk, το οποίο συνδυάζει την κομψότητα του παραδοσιακού κεριού με τη σύγχρονη τεχνολογία LED. Με διαστάσεις Φ1,5xH15cm, αυτά τα λεπτά και καλαίσθητα κεριά προσθέτουν μια ζεστή, ρεαλιστική φλόγα σε κάθε δωμάτιο. Το λευκό τους χρώμα σε συνδυασμό με τη φλόγα LED, δημιουργούν μια διαχρονική αισθητική που ταιριάζει σε κάθε στυλ διακόσμησης, από κλασικό έως μοντέρνο.

Τα LED κεριά λειτουργούν με 1 μπαταρία AAA (δεν περιλαμβάνεται), προσφέροντας έως και 150 ώρες συνεχούς φωτεινότητας, κάνοντάς τα ιδανικά για μακροχρόνια χρήση σε ειδικές περιστάσεις ή καθημερινή διακόσμηση. Η λειτουργία τους είναι σταθερή (steady), δημιουργώντας μια ήρεμη ατμόσφαιρα χωρίς τρεμόπαιγμα, ενώ η χρήση τους είναι αποκλειστικά για εσωτερικούς χώρους, με δείκτη προστασίας IP-20.

Επιπλέον, το σετ περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με υπέρυθρες (infrared), διευκολύνοντας την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των κεριών από απόσταση. Το κάθε κερί διαθέτει πιστοποιήσεις LED ασφάλειας EN62471, RoHS, και συμμορφώνεται με τους κανονισμούς μπαταριών 2023/1542, διασφαλίζοντας ασφάλεια και ποιότητα σε κάθε χρήση.

Το σετ συσκευάζεται σε ένα προσεγμένο κουτί από FSC πιστοποιημένο χαρτόνι, μεγέθους 17,5x32,8x4cm, κάνοντάς το ιδανικό τόσο για προσωπική χρήση όσο και για δώρο.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

Διαστάσεις: Φ1,5xH15cm
Χρώμα: Λευκό με φλόγα LED
Υλικό: Πλαστικό υψηλής ποιότητας
Λυχνία: LED με ζεστή φλόγα (steady)
Διάρκεια λειτουργίας: Έως 150 ώρες
Λειτουργία: Τηλεχειριστήριο με υπέρυθρες (infrared)
Τύπος μπαταρίας: 1 μπαταρία AAA (δεν περιλαμβάνεται)
Πιστοποιήσεις: EN62471, RoHS, Κανονισμός μπαταριών 2023/1542
Κατάλληλο για εσωτερική χρήση (IP-20)
Συσκευασία: Χρωματιστό κουτί από FSC πιστοποιημένο χαρτόνι (17,5x32,8x4cm)
Αποκτήστε το σετ LED κεριών της Kaemingk και δημιουργήστε έναν χώρο γεμάτο ζεστασιά και κομψότητα, με την άνεση και την ασφάλεια της τεχνολογίας LED

Χαρακτηριστικά

Extra Σετ
Απόχρωση Φωτός Θερμό Λευκό
Μάρκα Lumineo
Power Source Μπαταρίες ΑΑA
Πρόσθετα Χαρακτηριστικά Εσωτερικού Χώρου, Με Τηλεχειριστήριο
Ύψος(cm) 15
Υλικό Πλαστικό
Χρώμα Άσπρο
Διάμετρος(cm) 1,5
product bottom banner